4/20/2010

Să înţelegem Algebra

Conţinutul complet al acestui manual de algebră este disponibil online. Conţinutul paginilor se adresează tuturor celor care doresc să se iniţieze în algebră.

Autorul, James Brennan, spune : "Am plătit pentru găzduirea acestor pagini şi aş dori ca ele să fie găzdiute cât mai mult timp pentru ca să se bucure de ele cât mai mulţi elevi. Dacă găseşti folositoare aceste pagini şi poţi să mă ajuţi donând câţiva dolari pentru întreţinerea site-ului, te rog să faci un click pe link-ul de mai sus. Sumele donate sunt procesate de Amazon.com, deci te poţi bucura de confidenţialitate şi siguranţă. Thanks."


Varianta în limba română este asigurată de cobraSOFT-2000, ca parte integrantă a site-ului Şcolii Nr 5, Roman şi este gratuită. Pentru o variantă care să ruleze offline, contactaţi-ne. În paginile de prezentare, găsiţi suficiente adrese. Mulţumim domnului James Brennan pentru materialul pus la dispoziţie şi urăm succes tuturor celor care se vor apleca asupra acestor pagini.http://edu.adralex.ro/sc5roman/mate/AlgebraJBOC/default.htm

Niciun comentariu: