5/22/2010

Învaţă vocabularul limbii engleze !




Jocuri de vocabular în limba engleză pentru diferite stiluri de învăţare
Există multe metode prin care oamenii pot învăţa să vorbească limba engleză, iar Vocabulary.co.il propune câte ceva pentru fiecare! Site-ul nostru distractiv de dezvoltare a vocabularului cuprinde jocuri de învăţare a limbii engleze pentru studenţii cu stilul de învăţare vizual, jocuri pentru cei cu stilul de învăţare auditiv, precum şi jocuri pentru studenţii interactivi.
Jocurile noastre gratuite de ortografie, fonetică şi vocabular sunt menite să vă ajute să faceţi legătura între cuvinte şi idei, cuvinte şi sunete, precum şi între cuvinte şi imagini. Cu ajutorul acestei abordări, veţi învăţa mai repede şi mai uşor limba engleză, indiferent de stilul propriu de învăţare.
 
Engleza este limba internaţională a afacerilor
Pe plan mondial, engleza este recunoscută drept „limba internaţională a afacerilor”, aşadar veţi găsi vorbitori de limba engleză în aproape toate ţările pe care le vizitaţi. Fie că activaţi în domeniul afacerilor internaţionale, fie că intenţionaţi să urmaţi o instituţie de învăţământ în limba engleză sau doriţi să călătoriţi, jocurile noastre vă vor fi de folos în studierea limbii engleze.
 
Vocabulary.co.il este util în pregătirea testelor de limba engleză
În cazul în care doriţi să aplicaţi la o universitate americană, cel mai probabil va trebui să reuşiţi la examenul de testare a limbii engleze ca limbă străină, testul TOEFL ( Test of English as a Foreign Language). Majoritatea colegiilor din Statele Unite, precum şi unităţile de învăţământ din Anglia, Canada, Irlanda, Australia şi Noua Zeelandă solicită tuturor vorbitorilor non-nativi de limba engleză să dea acest test, iar obţinerea unui punctaj maxim este deosebit de importantă.
Vocabulary.co.il vă poate ajuta să vă pregătiţi pentru testul TOEFL şi să vă dezvoltaţi aptitudini lingvistice pentru alte examene de îmbogăţire a vocabularului, pecum GRE, SAT şi PSAT.
 
Jocuri utile de cuvinte pentru studierea vocabularului în limba engleză
Cuvinte încrucişate (Crosswords) — Cu peste 50 de categorii, jocul nostru modern de cuvinte încrucişate vă oferă două niveluri de joc, indicaţii, indicii şi foarte multă distracţie. Utilizează puzzle-urile noastre de cuvinte încrucişate pentru dezvoltarea aptitudinilor de vocabular, raţionament, ortografie şi utilizarea sinonimelor. Imprimabil!
Căutarea cuvintelor (Word Search) – Versiunea noastră de căutare a cuvintelor include sute de categorii, mai multe niveluri de dificultate şi un cronometru. Căutarea cuvintelor ascunse într-un careu de litere necesită o atenţie sporită la ortografierea corectă a cuvintelor şi îmbunătăţeşte urmărirea vizuală. Imprimabil!
Vocabulary Quiz – Utilizarea contextelor pentru aflarea semnificaţiei unui cuvânt este una dintre cele mai eficiente metode de îmbogăţire a vocabularului. Chestionarul nostru cu întrebări multiple de vocabular oferă 16 subiecte şi peste 1600 de întrebări, plus alte opţiuni precum nivelul de calificare, durata şi numărul de întrebări.
Match Game – Făcând legătura între cuvânt şi imagine reprezintă primul pas spre începerea lecturii. Asemenea jocurilor clasice de concentrare, acest joc vă permite îmbunătăţirea memoriei vizuale, dând clic şi inversând cărţile corespunzătoare perechilor. De asemenea, studenţii pot da clic pe cuvântul înscris pe o carte pentru a auzi pronunţia.
Word Scramble – Alege un cuvânt din peste 100 de subiecte, selectează unul din cele trei niveluri de dificultate şi descifrează cuvintele pentru a dobândi cunoştinţe de ortografie, recunoaştere fonetică şi vocabular.
HangMouse – Versiunea noastră a jocului Spânzurătoarea oferă un mod distractiv de îmbunătăţire a cunoştinţelor de ortografie şi a aptitudinilor logice şi deductive. Jocul cuprinde peste 200 de subiecte şi 10 000 de cuvinte, precum şi numeroase niveluri de joc.

Niciun comentariu: